Bedrijfsleven

left (…) bij alledrie de organisaties succesvolle producten heeft afgeleverd! right

Als commerciële organisatie is `survival of the fittest´ meer `survival of the easiest adapting´ geworden of zelfs `survival of the best (future)creating´. Dat zie jij ook. De meerderheid van blijvend succesvolle organisaties omarmt innovatie en past zich sneller en gemakkelijker aan dan andere, of staat dus zelfs voorop door de toekomst zelf te creëren.

Van belang bij elke innovatieslag en organisatieverandering is hoe dit zo effectief en succesvol mogelijk te realiseren. En daar komt iets belangrijks om de hoek kijken, wat vaak geen of te weinig aandacht krijgt: De psychologie van organisatieverandering. Je medewerkers moeten immers wél mee in de veranderingen. En daar wringt vaak de schoen, want zorgen dat mensen (blijvend) ander gedrag vertonen is niet gemakkelijk!

Daarom haakt Van Poppel Consultancy graag aan bij jouw plannen, en adviseert vanuit grondige expertise hoe jouw bedrijf organisatieverandering slim aanpakt. Vragen gericht op dit “hoe” beantwoordt Van Poppel Consultancy graag samen met jou. Als adviseur, als opleider/trainer, of als ontwikkelaar van complete trajecten en programma´s. Van belang is dat jij als “eigenaar” aan het roer staat van een succesvol proces en bijhorende interventies en zo de vrijheid en flexibiliteit houdt om je eigen koers te varen. Laat weten wat jouw plannen zijn!

present

Krijg hier elk kwartaal een portie innovatiezin.